Follow by Email

Семинари и Обучения

Провеждат се и индивидуални терапии за отслабване, отказване от цигари, алкохолизъм, лечение на фобии, страх, алергии, безсъние, мигрена, главоболие, преживян шок, стрес и др.

Можете да си запазите час за индивидуална терапия при Ценка Местанска на тел. 0888 412 569.


20 ноември 2010, събота


семинари и обучения

На 28.11.2010г. от 11ч. в кв."Красно село",ул."Пирински проход"7-29 ще се проведе семинар и обучение на тема "Работа с травми".
Травмата е резултат от събитие,което е преживяно от нас като "прекалено силно","прекалено бързо" или претоварващо ни по някакъв друг начин.То въздейства върху нервната ни система и често се проявява чрез телесни симптоми.Лекуването изисква емоционалния и физиологичен заряд,който е произведен като отговор на травматичното събитие,бавно и постепенно да бъде интегриран в системата тяло-ум,така че да стане част от нормалния поток на живота.

Семейни консултации-чрез предварително записване
Семейни консултации/констелации/ е ефективен и мощен метод за разкриване на несъзнателните сили,обвързаности и идентификации в семейството,от което произхождаме и това ,което самите ние впоследствие създаваме

ЛЕЧЕБНИЯ ДУХ
еднодневен обучителен практически семинар
Този ден е въведение в духовните измерения на лекуването,където лечението се случва чрез ЛЮБОВ.
Тъй като разбирането ни за любовта е твърде ограничено,не ни е ясно какво значи "любяща подкрепа".Ще се научите да виждате къде са ресурсите на човека и как да му помогнем да открие и да се наслади на това ,което вече притежава.Интересът ни ще бъде как да откликваме на нуждите на вътрешното  същество и как да заобикаляме защитите на ЕГОТО,за да достигнем директно до сърцето.

Няма коментари: