Follow by Email

Биофийдбек

БИОФИЙДБЕК (BIOFEEDBACK /BFB/) ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА!!!!!

ДУМАТА „BIOFEEDBACK” ИДВА ОТ “BIO”,KOETO ОЗНАЧАВА „ЖИВОТ” И „FEEDBACK”-ОБРАТНА ВРЪЗКА. BFB Е ЧУВСТВАТА И УСЕЩАНИЯТА НИ, КОИТО ЕЖЕДНЕВНО ИМАМЕ И ИЗЖИВЯВАМЕ. ЗА ПРИМЕР, АКО ЧУЕМЕ МУЗИКАТА, КОЯТО НИ ХАРЕСВА, НИЕ ИЗЖИВЯВАМЕ НЕЩО ПРИЯТНО И СЕ УСПОКОЯВАМЕ ИЛИ, ОБРАТНО, АКО ПОПАДНЕМ В УВЕЛИЧАВАЩИЯ СЕ ТРАФИК, ЗАПОЧВАМЕ ДА СМЕ НАПРЕГНАТИ И НЕРВНИ.СЛЕД МНОГО ПОВТАРЯНЕ И ИЗЖИВЯВАНЕ НА СИТУАЦИИТЕ, ТЕЗИ РЕАКЦИИ СТАВАТ НАВИК ЗА НАС.
ДОКАТО ОБАЧЕ ЕДНИ СА ДОБРИ ЗА НАШЕТО ЗДРАВЕ, ДРУГИ КАТО НАПРЕЖЕНИЕ, СТРЕС И БОЛКА НЕ СА. НИЕ МОЖЕМ ДА ПРОМЕНИМ НАШИТЕ ВРЕДНИ НАВИЦИ, ДА ПОДОБРИМ НАШЕТО ЗДРАВЕ И СЪЩЕСТВУВАНЕ, ИЗПОЛЗВАЙКИ BIOFEEDBACK.
ОТКРИТИЕТО НА ТОЗИ МЕТОД ДАТИРА ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ. ВКЛЮЧВА СЕ КАТО ДОПЪЛНИТЕЛЕН ИЛИ ОСНОВЕН МЕТОД НА ЛЕЧЕНИЕ НА РЕДИЦА ЗАБОЛЯВАНИЯ.

BIOFEEDBACK СЕ ОСНОВАВА НА НЯКОЛКО ПРИНЦИПА:
1.ВРЪЗКАТА И ВЗАИМОДЕЙСТВИЕТО МЕЖДУ СЪЗНАНИЕТО И ТЯЛОТО.
2.ДОСТИГАНЕ НА БАЛАНС ИЛИ “HOMEOSTASIS” МЕЖДУ СЪЗНАНИЕТО И ТЯЛОТО.
3.ДОСТИГАНЕ НА МЕНТАЛЕН КОНТРОЛ,КОЙТО ПОМАГА НА ФИЗИЧЕСКИЯ КОНТРОЛ, ПОЛЕЗЕН ЗА ОВЛАДЯВАНЕ НА БОЛКА, ГНЯВ, СТРАХ , ДЕПРЕСИЯ И РЕДИЦА ДРУГИ НЕГАТИВНИ СЪСТОЯНИЯ.
4.ИМАЙКИ ИНТЕРЕСА КЪМ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА BIOFEEDBACK, НИЕ ПОСТИГАМЕ МНОГО ПО-ДОБРО ЗДРАВЕ И РЕАЛИЗАЦИЯ В ЖИВОТА СИ.

ПОВЕЧЕ ОТ 40 ГОД. BIOFEEDBACK СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РЕДИЦА ЗАБОЛЯВАНИЯ ПРИ ДЕЦАТА В САЩ, АНГЛИЯ И РЕДИЦА ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ.
ЕТО НЯКОИ ОТ ТЯХ :
*ГЛАВОБОЛИЕ
*МИГРЕНА
*СТРАХ
*ПАНИКА
*АСТМА
*СТРЕС
*ЗАПЕК
*БЕЗСЪНИЕ
*ADHD and ADD /ХИПЕРАКТИВНОСТ, ЛИПСА НА КОНЦЕНТРАЦИЯ
*КОНЦЕНТРАЦИЯ И ВНИМАНИЕ ПРИ ДЕЦА И СПОРТИСТИ
*ПАНИЧЕСКА АТАКА
*ТОПЛИ ВЪЛНИ
*ДЕПРЕСИЯ
*ОТСЛАБВАНЕ
*ОТКАЗВАНЕ ОТ ЦИГАРИ,ШОКОЛАД,АЛКОХОЛ И ДР.

ДЕЦАТА МОГАТ ДА СЕ УЧАТ НА МЕТОДА ,КОЙТО ЩЕ ИМ ПОМОГНЕ ЗА ПОВИШАВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО, КОНЦЕНТРАЦИЯТА В ЧАСОВЕТЕ И СЛЕДЕНЕТО НА УЧЕБНИЯ МАТЕРИАЛ ЩЕ БЪДЕ МНОГО ПО-ЗАДЪЛБОЧЕНО! ПОДОБРЯВЯТ СЕ ПОВЕДЕНЧЕСКИТЕ МОДЕЛИ В СЕМЕЙСТВОТО, СРЕДАТА И УЧИЛИЩЕТО!

METOДА ВКЛЮЧВА И МНОГО ТЕХНИКИ, КОИТО ЩЕ ПОДОБРЯТ ПОЧЕРКА, ПРАВОПИСА И ПАМЕТТА ИМ!
ПОСТИГАТ СЕ ВИСОКИ И ТРАЙНИ РЕЗУЛТАТИ И В СПОРТА,РАЗВИТИЕ НА ОПРЕДЕЛЕНИ КАЧЕСТВА ЗА ОТДЕЛНИТЕ ВИДОВЕ СПОРТ, ОСОБЕНО ПРИ ТЕЗИ, ПРИ КОЙТО СЕ ИЗИСКВА ПОВЕЧЕ КОНЦЕНТРАЦИЯ И ВНИМАНИЕ - СПОРТНА СТРЕЛБА, СПОРТНО ОРИЕНТИРАНЕ, КОЛЕКТИВНИ ИГРИ И Т.Н.

СТРЕС- КОНТРОЛА ПРИ ДЕЦАТА В СЪВРЕМЕННИТЕ И НАПРЕГНАТИ ДНИ Е МНОГО ВАЖЕН ЗА ОВЛАДЯВАНЕ И РОДИТЕЛИТЕ ТУК МОГАТ ДА БЪДАТ НАПЪЛНО СПОКОЙНИ, ЗНАЕЙКИ, ЧЕ ТЕ ЛЕСНО ГО ПРЕОДОЛЯВАТ, ЗНАЕЙКИ ПРИЛОЖЕНИЕТО НА BIOFEEDBACK.

РЕЛАКСАЦИЯТА И ТЕХНИКИТЕ СВЪРЗАНИ С НЕЯ СА ОСНОВНО ЗВЕНО ТУК!
ОБУЧЕНИЕТО СЕ ИЗВЪРШВА ИНДИВИДУАЛНО И ГРУПОВО.
ВКЛЮЧЕНИ СА КОМПЮТЪРНИ ИГРИ,ТЕСТОВЕ И ИГРИ ЗА РАЗВИТИЕ НА ВНИМАНИЕТО,ТЕСТОВЕ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА РЕЖИМА НА ХРАНЕНЕ НА ДЕТЕТО.
МЕТОДА Е ИДЕАЛНИЯ СПОСОБ ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА ДА РАЗВИЯТ ОТ РАНО КОНЦЕНТРАЦИЯ И ВНИМАНИЕ, КАКТО И РЕДИЦА ДРУГИ ПОЛОЖИТЕЛНИ
МОМЕНТИ В ТЯХНОТО ОФОРМЯНЕ КАТО ЗДРАВИ И СОЦИАЛНИ ЛИЧНОСТИ.

ОЧАКВАМЕ ВИ ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ЗАПИСВАНЕ НА ТЕЛ:
0888412569, от 9 до 11ч,всеки ден от понеделник до петък
ЦЕНКА МЕСТАНСКА- Психолог, EFT и BFB терапевт.

Няма коментари: