неделя, 30 май 2010 г.

На 4.07.2010 година в град София ще бъде проведен Семинар по Техника за Емоционална Свобода
Как да се освободим от проблемите си и да заживеем пълноценен и щастлив живот
Единствения в България дипломиран Терапевт по ТЕС и Биофийдбек Ценка Местанска Ви дава уникалната възможност да посетите семинара за Техника за Емоционална Свобода
Има начин лесно и бързо да промените света около себеси. Има начин да гледате на живота по нов и различен начин.
Техника за емоционална свобода е една от най-ефективните техники да за себеусъвършенстване и подобряване качеството на живот. ТЕС е уникален метод, който използва вече доказани методи и основни принципи на акупунктурата (без намесата на игли) и освобождаването ни от негативните емоции и утвърждения, които са основна причина за физическите ни и емоционални проблеми.
Техниката ще ви помогне да се освободите от страховете си и проблеми си, като ви даде шанс за по-добър и спокоен живот.
ПРОГРАМА ЗА 4 юли 2010 година, София,
Адрес: ж.к. Красно Село, ул. Пирински Проход 27-29
10.30 – 12.00 часа – Безплатен СЕМИНАР Въведение в ТЕС
12.30 – 14.30 часа – СЕМИНАР ТЕС – Ние и нашето Семейство – Как и какво причиняваме на децата си, защо сме такива каквито сме, какви проблеми имаме и как сами ги създаваме. Платен семинар. Цена на семинара 100 лева.
Семинар – въведение по ТЕС
На семинара Въведение в ТЕС ще се запознаете с основните принципи и методи натехниката и ще можете да се убедите сами в нейната ефективност.
Семинарите провеждани от Ценка Местанска са място, където можете да научите много за това, как да живеете по-спокойно като промените гледната си точка за нещата и заживеете в хармония със света около вас. Те се провеждат по определени теми, където всеки един има възможност да избере, темата която го интересува и да научи нещо ново и полезно.
Примерите и упражненията са изключително полезни и практични. Там ще получите достатъчно информоция и отговор на всичките си въпроси. Семинара ще ви даде възможност да прецените, дали темата ви харесва, каква литератера да потърсите.
Семинарите са предназначени за всички, които искат да живеят по-добре, всички които искат да са щастливи днес и утре.

12.30 – 14.30 часа – Семинар ТЕС – Ние и нашето Семейство – Как и какво причиняваме на децата си, защо сме такива каквито сме, какво има заложено в нас.
Един от основните въпроси, които си задаваме е дали сме добри родители. Някой някога беще казал „Няма добри родители, но всички се опитваме да бъдем такива”
Семинара е предназначен както за родители, така и и затези, които още не са станали такива. Много от нашите проблеми и негативни модели са дошли точно от нашите родители. Семинара ще ви помогне да погледнете дълбоко в себе си и да осъзнаете много неща лично за вас.
Всеки се страхува за децата си, за да ги предпази, за да направи най-доброта за тях, но винаги остава отворен въпроса дали е правилно.
Отговор на на въпроса е, че всички сме добри родители, както всички сме добри деца. Всеки от нас е добре програмиран от родителите си, защото така е било и така и ще бъде. Какви деца създаваме днес и защо те са такива е изцяло наша отговорност. Затова основната отговорност, която трябва да поемем е какви сме ние. За да можем да създадем щастливи и свободни деца, да имаме успешни взаимоотношения с тях, да бъдат добри и отговорни хора е изцяло наша роля. Ние и само ние сме причината за поведението на децата си, за това в което вярват. Ние сме тези, които определят какви могат да бъдат мечтите им, какви са границите на възможностите им, какво да харасват, как да вързприемат света. Ние ги учим как да обичат и да мразят.
На семинара ще бъдат обсъдени моделите на НИЕ и ДЕЦАТА ни и НИЕ и нашите РОДИТЕЛИ. Основната връзка и причина за поведенческите модели и проблеми при нас, които ние пренасяме върху децата ни, в стремежа си да ги предпазим точно от тези грешки.
В допълнение на това, ще бъде представен модела, за това как изграждаме своите проблеми, как си ги пазим и грижовно отглеждаме и увеличаваме в представите и вярванията си .
На семинара ще бъдат представени примери и техники за това, как да се справите с ежедневието и големите проблеми, как да възпитате и отгледате смели и щастливи хора, как да се освободите оттревогите си и страховете си.

Няма коментари: